promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nicolas Cage igazi mesterművet készített Magyarországon? – előzetes
Borítókép:  Nicolas Cage / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a The Unbearable Weight Of Massive Talent című film előzetese, amiben Nicolas Cage önmagát alakítja.

Nicolas Cage Hollywood egyik legjobb és egyben legfurcsább színésze, aki mindig meg tud lepni minket az őrültebbnél őrültebb alkotásaival. Hamarosan láthatjuk őt élete eddigi talán legfurcsább filmjében, a The Unbearable Weight Of Massive Talent című akció/komédiában, amiben saját magát testesíti meg – legalábbis bizonyos szinten, de már ez is elég ahhoz, hogy az év egyik legnagyobb, legagyamentebb projektjéről legyen szó, ami már most kihagyhatatlannak tűnik.

„Ez egy kitalált verziója Nic Cage-nek. A karakter üresnek érzi magát, és folyton azzal a visszautasítással küzd, ami olyan sokszor megtörténik a kisvárosban, amit Hollywoodnak hívnak. Ez nem én vagyok. Én elég jól érzem magam a dolgokkal kapcsolatban”

mondta Nicolas Cage az általa játszott figurával, vagyis önmagával kapcsolatban.

Az április 22-én érkező The Unbearable Weight Of Massive Talentben a lepukkant Nicolas Cage jó pénzért elvállal egy privát szereplést egy milliárdosnál – de a CIA felkéri őt, hogy használja ki az alkalmat, és kémkedjen egy kicsit nekik erről a férfiről.

Itt lehet megnézni a Nicolas Cage, Pedro Pascal, Tiffany Haddish illetve például Neil Patrick Harris főszereplésével készült, és nem mellesleg egyebek között Magyarországon forgatott film előzetesét, ami pont annyira eszeveszett, mint amilyennek gondoltuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás