promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes: így néz ki Nicolas Cage Drakulaként - Ezeket a lesifotókat mindenkinek látnia kell!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nicolas Cage elképesztő Drakulaként, mintha egyenesen ráöntötték volna a legendás horrorikon szerepét.

Hiába szerepel mostanában megkérdőjelezhető minőségű filmekben, az Oscar-díjas Nicolas Cage akkor is minden idők egyik legjobb, legikonikusabb színésze marad, aki rengeteg sikerfilmben szerepelt eddigi pályafutása alatt. A világsztár nemrég nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis elvállalta Drakula szerepét, de úgy tűnik, hogy ő még ezzel a nehéz feladattal is képes volt megbirkózni.

Kiszivárgott pár lesifotó a 2023. április 14-én érkező Renfield című horror-komédia forgatásáról, így végre láthatjuk Nicolas Cage-et Drakulaként.

A színész bíbor öltönyben, hosszú körmökkel, hátranyalt hajjal és hófehér bőrrel szerepel a felvételeken, ez pedig egyszerre kelt nevetséges, illetve félelmetes hatást – vagyis tökéletesen eltalálta, milyennek is kell lennie a klasszikus Drakulának egy hátborzongató vígjátékban.

Chris McKay (A holnap háborúja, Lego Batman - A film) alkotása Drakula őrült segédjéről, Renfieldről fog szólni, akit az X-Men-széria sztárja, Nicholas Hoult alakít. Mellette tűnik fel még Nicolas Cage, Awkwafina illetve többek között Ben Schwartz is – a forgatókönyvet pedig az a Robert Kirkman írta másodmagával, akinek a The Walking Deadet is köszönhetjük, szóval kifejezetten érdekesnek ígérkezik a projekt.

Íme Nicolas Cage Drakulaként:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás