promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon szomorú hírt kaptak a Marvel-rajongók: itt a vége!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem kap folytatást a Marvel-univerzum egyik legkülönlegesebb sorozata.

Valószínűleg a Bosszúállók csapatából sokak kedvence lett Chris Hemsworth Thor-ja és Robert Downey Jr. Vasembere vagy éppen tom Holland Pókembere mellett a rendkívül érzékeny Skarlátboszorkány is, aki később egy külön sorozatban is feltűnt a Marvel univerzumában.

Ám most szomorú hírt kaptak azok a Marvel-rajongók, akik imádták a WandaVízió-t, és már régóta vártak rá, hogy érkezzen a széria következő évadja. Nem lesz több évad Wanda, azaz Sakrlátboszorkány és Vízió romantikus történetéből a Disney+-on. A sorozatot amúgy az a Mohamed Diab rendezte, és később a szomorú hírt is ő osztotta meg, aki a Holdlovagot is rendezi. Pedig nagyon sokan reménykedtek benne, hogy a Marvel egyedi, sitcomízű szériája kap majd még egy évadot, annak ellenére, hogy már 2021-es hírek, az első évad során napvilágot látott cikkek is arról szóltak, hogy a készítők eleve nem gondolkodtak már egy újabb évadban.

Ám Kevin Feige, a Marvel főnöke akkor úgy nyilatkozott, hogy az új évad részleges tagadása mellett azért résnyire nyitva ishagyta az ajtót a folytatásra.

A WandaVízióról korábban egy hosszabb kritikát is írtunk, amelyet IDE kattintva olvashattok el. Így ha nem láttátok a szériát, lehet, hogy pont ez a kritika fogja meghozni a kedvetetek, hiszen egy rendkívül különleges képi világú és dramaturgiájú sorozatról van szó, amely a Bosszúállók: Végjáték utáni világban játszódik már, amelyben Wandának fel kell dolgoznia Vízió elvesztését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás