promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási magyar világsiker, ennek nagyon fognak örülni a Netflix nézői
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix egyik legsikeresebb sorozatán dolgozik az ország sokak szerint legjobb rendezője.

Mindig hatalmas büszkeséggel tölti el az ember szívét, ha látjuk, hogy egy honfitársunk külföldön is óriási sikereket ér el, ezzel pedig tovább öregbíti Magyarország hírnevét. Most olyan dolog derült ki, ami biztos, hogy rengeteg magyar lelkét meg fogja melengetni, ugyanis ilyen nagy elismerést talán még egy hazai rendező sem kapott a hollywoodi streamingvilágban.

Május 27-én érkezik a Netflixre a platform egyik legsikeresebb sorozatának, a Stranger Thingsnek a milliók által várt 4. évada, amiből kettő epizódot nem más rendezett, mint Antal Nimród, aki eddig olyan alkotásokat hozott nekünk, mint például a Kontroll, A Viszkis, vagy a Ragadozók.

A Stranger Things jelenleg az egyik legnézettebb, legnépszerűbb streamingsorozat a világon, így elképesztően nagy dolog, hogy Antal Nimródot is felkérték arra, hogy rendezzen pár részt – főleg annak tudatában, hogy a többi epizódot a széria kitalálói, a Duffer testvérek, illetve a sikert sikerre halmozó Shawn Levy (Free Guy, Az Adam-projekt) készíti, vagyis elég zártkörű ez a „klub”.

Antal Nimród már rengetegszer bizonyította tehetségét, és remekül ért a feszültséghez, horrorhoz, akcióhoz és az izgalmas jelenetek megvalósításához, így nagyon jól döntöttek a Stranger Things készítői, hiszen a magyar rendező tökéletes választás a Stranger Thingshez – hamarosan pedig kiderül, hogy mit alkotott.

Itt lehet megnézni a Stranger Things 4. évadának előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás