promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sírni fogsz a Legendás állatok 3 magyar nyelvű előzetesén – videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Könnyfakasztó lett a Legendás állatok: Dumbledore titkai új, magyar nyelvű előzetese.

Makay Sándor neve hallatán minden Harry Potter-rajongó szíve megdobban, hiszen ő volt Albus Dumbledore magyar hangja. Bár a Gobbi Hilda- és Aase-díjas magyar színművész 2016-ban elhunyt, most mégis újra hallhatjuk az öreg Dumbeldore hangjaként, ugyanis a Legendás állatok-filmsorozat harmadik részének legutóbbi előzetesében újra felcsendülnek a Harry Potter és a Félvér Herceg jól ismert sorai.

Várható volt, hogy a szinkronizált előzetesben is visszatérnek az eredeti hanghoz, hiszen az angol nyelvű változatban is Michael Gambon Dumbledore-ja hallható. Persze nekünk magyaroknak sokkal többet jelent egy olyan színészt viszonthallani, aki már évek óta nincs köztünk, míg Michael Gambon még 81 évesen is kiváló egészségnek örvend.

Arra azonban senki se számítson, hogy az öreg Dumbledore-nak akárcsak a hangját hallhatjuk majd a filmben is, mindez csupán az előzetes kedvéért lett kitalálva. Nemrég ugyanezt csinálta az Universal Pictures a Jurassic World: Világuralom előzetesében is, amiben felcsendült annak a John Hammondnak a hangja, akinek már sem a megformálója (Richard Attenborough), sem a szinkronhangja nem él (Velenczey István).

A Legendás Állatok: Dumbledore titkai április 14-én debütál a magyar mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás