promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Legendás állatok folytatása végre visszahozza az igazi Harry Potter hangulatot - előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Legendás állatok: Dumbledore titkai legújabb előzetese, ami biztos, hogy tetszeni fog a Harry Potter rajongóknak.

Tovább folytatódnak a kalandok J. K. Rowling népszerű varázsvilágában, hiszen hamarosan végre bemutatásra kerül a Legendás állatok-széria harmadik része, ami a Dumbledore titkai alcímet kapta, ezzel jelezve, hogy egy csavaros, izgalmas történetre számíthatunk – amiben Johnny Depp már nem lesz benne Grindelwaldként, mivel a stúdió megvált tőle az exfeleségével kapcsolatos botrány miatt, így helyette a zseniális Mads Mikkelsen lesz látható a szerepben.

Az április 14-én érkező Legendás állatok: Dumbledore titkai közelebb hoz minket az igazsághoz, hogy vajon milyen ember is volt valójában Dumbledore, illetve milyen szörnyűségeket tett Grindelwald.

A szokás szerint David Yates által rendezett alkotásban visszatér Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner és persze Jude Law is – hozzájuk csatlakozik új arcként Mads Mikkelsen, akinél jobbat nem is találhattak volna Johnny Depp helyett, bár a rajongóknak így is nagyon fáj a csere.

Kapott egy új előzetest is a Legendás állatok: Dumbledore titkai, ami alapján ez a film szépen fel fogja idézni a közönségben a Harry Potter-széria különleges hangulatát, ugyanis a látványvilág kicsit színesebb lett, a humort is előtérbe helyezték, illetve visszatért az epikus érzés, amit sokan hiányoltak eddig:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás