promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears újra szingli? - Komoly csalódás érhette
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Legutóbbi posztja miatt kezdtek el aggódni a rajongók, hogy a vőlegényével nincs minden rendben.

Britney Spears legutóbbi Instagram posztja késztette arra a rajongókat, hogy találgatásokba kezdjenek a szakítást illetően. De miért egy kölyökkutya fotója miatt gondolják ezt?

Az énekesnőt tavaly szeptemberben jegyezte el személyi edző szerelme, Sam Asghari, akivel 2016 óta alkotnak egy párt. A vőlegénye támogatta őt az apjával folytatott harcban is, és többször is nyilvánosan megszólalt a Britney szabadságát ért korlátozások miatt.

Most mégis feltöltött egy videót Instagramra, ami alapján az énekesnő követői a szakításról kezdtek beszélni. A felvételen egy aranyos kölyökkutya látható, de nem a video maga, hanem a hozzátartozó komment az árulkodó, aminek külön posztot szentelt.

„Köszönöm a kutyáknak… Több kisállatom is van, és az új kiskutyám annyira aranyos”

- írja a levélében Sawyerről az új kutyájáról.

„Sawyer jobban érezteti velem 9 másodperc alatt, hogy szeret, mint bármelyik férfi valaha is az éltemben… nincs félrebeszélés, nincsenek szavak… Csak őszinte, tiszta védelem egyetlen dolog miatt… mert szeret engem. Ez a szeretet nem vár el cserébe hatalmat, szexet, vágyat vagy pénzt”

- folytatja a bejegyzésében.

A rajongóknak pedig az a sor szúrt szemet, hogy egyetlen férfi sem tudta őt az életében ilyen tisztán szeretni, mindenki akart cserébe valamit. Emiatt kezdtek el aggódni, hogy a vőlegényével végül mégsem esküvő lesz, hanem szakítottak. Akárhogy is, a posztja alapján eléggé csalódott a férfiakban.

A választ biztosan nem tudni, Britney Spears nem erősített meg semmit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás