promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Netflix most elhozza azt, amire hosszú évtizedek óta vár nagyon sok millió ember a Földön
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már jön, és hamarosan érkezik.

A Resident Evil a világ egyik legismertebb videójátéka, amely már több évtizede tartja lázban a rajongókat, pontosan 1996 óta, hiszen ekkor debütált az első játék. Később a sikeren felbuzdulva egy gigahosszúságú film-sorozat is készült az alkotásból. Adaptálták filmmé azt, ami a játék alapján nem tűnt egyszerű kivitelezésnek. Végül Milla Jovovich főszereplésével 2002 óta élvezhettük a moziban is a Resident Evil univerzumát.

Összesen 7 rész készült el a gyönyörű színésznő főszereplésével, és bár a széria az utolsó részekre jócskán vesztett erejéből és varázsából, mégsem mondhatjuk azt, hogy egy rossz próbálkozás lett volna. Az iMDb-n amúgy nagyon szépen lehet látni a pontok csökkenésén mindezt. A Final Chapter már csak 5 pontot ér el a 10-ből.

2021-ben pedig egy újabb feldolgozás érkezett a mozikba, amely A kaptár - Raccoon City visszavár címre hallgat, a film azonban nem aratott osztatlan sikert a kritikusok körében.

Most azonban a Netflix-re érkezik egy új Resident Evil-sorozat, amely nagy durranás lehet, és amelyre lehet, hogy milliók várnak már évtizedek óta. A Verge közölt is képeket az új poszterekkel. A sorozat amúgy részben újdonságként a Wesker-família belső viszályairól is fog szólni, 2036-ban járunk majd, amikor Jade Wesker küzd az életéért Racoon Cityben, ahol már 14 éve tombol a halálos vírus.

A sorozat amúgy majd július 14-én debütál a streaminszolgáltató repertoráján, az első évad 8 részes lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás