promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér a Predator - Elképesztő részletek derültek ki az új filmről!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre hivatalossá vált az új Predator, vagyis Ragadozó film története, ami rengeteg izgalmat ígér.

1987-ben mutatták be Arnold Schwarzenegger főszereplésével a Predator - Ragadozó című sci-fi/akció/horror filmet, ami az évtizedek alatt rengeteg folytatást kapott, de egyik sem tudott igazán újdonsággal szolgálni – most viszont a Cloverfield Lane 10 zseniális rendezőjének, Dan Trachtenbergnek a kezében van a lehetőség, hogy megmentse a szériát.

Idén érkezik az új, Dan Trachtenberg által készített Predator film, ami a Prey, vagyis Préda címet kapta. A történet 1719-ben játszódik, amikor megérkezik az első Ragadozó a Földre, egy bátor indiánlánynak pedig szembe kell szállnia vele, mielőtt az egész népét kiírtja ez a vérszomjas, csupán sportból gyilkoló fenevad.

A Prey állítólag hangulatában leginkább az eredeti Predator filmhez fog hasonlítani, és főleg azt helyezi előtérbe, hogyan is képes legyőzni az emberi akarat és kitartás még a legádázabb ellenséget is, aki fizikailag és technikailag is fejlettebb – ez pedig remek irány, hiszen már önmagában az is izgalmasan hangzik, hogy a kezdetleges fegyverekkel rendelkező indiánlány vajon mégis hogyan tudja majd legyőzni a profi vérontó Ragadozót.

Dan Trachtenberg már többször is bebizonyította, hogy mesterien ért a feszültségkeltéshez és az akcióhoz is, így minden esély megvan rá, hogy a valamikor nyáron érkező Prey igazán jó legyen – egyedül az szomoríthatja el a rajongókat, hogy a film valószínűleg elkerüli a mozikat, és egyenesen a Hulu nevű streamingplatformon fog debütálni.

Íme az első poszter:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás