promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: jön az új Alien film, ráadásul korunk egyik legjobb horror rendezőjétől
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új életre kel az Alien-szeria, hála a Gonosz halott és a Vaksötét zseniális rendezőjének.

A legendás Ridley Scott (Szárnyas fejvadász, Gladiátor) 1979-ben szabadította a világra a kegyetlen xenomorphokat a Sigourney Weaver főszereplésével készült Alien, vagyis A nyolcadik utas: a Halál című horror/sci-fiben, ami az utóbbi években rengeteg folytatást kapott. Legutóbb 2017-ben, a vegyes fogadtatásban részesülő Alien: Covenant című alkotásban láthattuk a vérszomjas lényeket, de most kiderült, hogy valószínűleg nem utoljára találkoztunk velük.

Hivatalosan is bejelentésre került, hogy hamarosan érkezik az új Alien film, amit nem más fog rendezni, mint a Vaksötét és a 2013-as Gonosz halott készítője, Fede Alvarez, aki az eddigi munkáival bebizonyította, hogy ő a feszültségkeltés és a gyomorforgató, véres erőszak mestere – Ridley Scott producerként fog közreműküdni az alkotásnál.

Fede Alvarez állítólag már évekkel ezelőtt előállt egy fantasztikus ötlettel, ami az Alien-széria félelmetes világában játszódik, de új történettel és karakterekkel, Ridley Scott pedig annyira odavolt a rendező víziójáért, hogy egyszerűen nem bírta kiverni a fejéből, ezért most esélyt ad neki, hogy megcsinálja – a film a Hulu nevű amerikai streaming platformon fog debütálni valamikor, de ennél többet sajnos nem lehet tudni a projektről.

A fentiek alapján a széria hősnője, Sigourney Weaver sajnos nem fog szerepelni az új filmben, ami kifejezetten rossz hír lehet a rajongóknak, Fede Alvarez neve viszont kimondottan bizalomgerjesztő, szóval mindenképp érdemes lesz adni neki egy esélyt – már csak az a kérdés, hogy az ő projektje jön ki hamarabb, vagy Ridley Scott Alien sorozata.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás