promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az Alien sorozat, ráadásul Ridley Scott-tól
Borítókép:  Alien / via ign.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney bejelentette, hogy sorozatot készít a legendás Alien-szériából, és most kivételesen nem a világűrben, hanem a Földön fogunk rettegni a könyörtelen xenomorphoktól.

A 2017-es Alien: Covenant bukása után bizonytalanná vált az Alien-filmek sorsa, hiszen úgy tűnt, hogy az első rész rendezője, Ridley Scott nem igazán tud mit kezdeni a szériával, de mégse hajlandó átadni másnak a terepet. Most viszont a Disney bejelentése arról árulkodik, hogy megjött az esze, és egy kicsit eltávolodik a xenomorphok világától, hogy az egyik legmenőbb mostani televíziós író/producer vegye át a helyét.

Hivatalossá vált, hogy érkezik az Alien sorozat, amit a Légió és a Fargo elismert alkotója, Noah Hawley fog elkészíteni. Állítólag a nem túl távoli jövőben fognak játszódni az események, ráadásul most először a Földön – legalábbis a külön Alien-franchise tekintetében, mivel az Alien vs. Predatort nem kell figyelembe venni –, de természetesen a már jól ismert, kegyetlen gyilkológépeket sem fogják kihagyni belőle, hiszen mégiscsak az Alienről van szó.

Az Emmy-díjas Noah Hawley elég megnyugtató dolgot mondott, ugyanis elárulta, hogy a tervei szerint először teljesen kiveszi a szériából az Alieneket, majd felépít egy remek, feszült cselekményt igazi drámával, ami a saját lábán is megáll – aztán telepakolja az egészet xenomorphokkal, hogy teljes legyen az élmény.

Ez elég jól hangzik, hiszen a siker kulcsa az, ha érdekelnek minket a karakterek is, Ridley Scott pedig elvileg producerként fogja felügyelni a munkálatokat, hogy garantálva legyen a minőség. Arról még nincs hír, hogy mikor érkezik a még cím nélküli Alien sorozat, de az biztos, hogy ezzel egy igazán érdekes irányba fog elindulni a legendás széria, ami így jó eséllyel újra életképessé válik – és még egy új mozifilm sincs kizárva, hiszen a kettő párhuzamosan is haladhat.

Itt lehet megtekinteni a bejelentést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás