promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orosz-ukrán háború: az RTL Klub rendkívüli változtatásra kényszerült a Keresztanyu sorozatban
Borítókép:  RTL Klub official
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jobbnak látták, ha néhány jelenetet kivesznek.

Az orosz-ukrán háború már két hete tart, a világ pedig most Ukrajnára figyel, a történések lassan az életünk minden területén érzékelhető változásokat hoznak, így valószínűleg sokakban felvetődött kérdésként, hogy az orosz-ukrán határon játszódó Keresztanyu sorozatban is lesznek-e változások a háború miatt. 

Ezzel kapcsolatban a Népszava kérdéseket küldött a csatornának, később pedig válaszokat is kaptak.

A lap többek között arra volt kíváncsi, hogy folytatódik-e a sorozat vetítése a tévében. Az RTL Klub erre a kérdésre azt közölte:

"A Keresztanyu egy kitalált történet, ami békeidőben játszódik, ezért nincsen semmiféle párhuzam és összefügés a háborús eseményekkel".

A csatornán így továbbra is láthatók lesznek majd a Keresztanyu epizódjai. A Népszava azt is megkérdezte, hogy az orosz-ukrán háború kitörése óta érzékeltek-e változást a nézettségben, az RTL Klub azt nyilatkozta, hogy a nézettség stabil.

A lap azon kérdésére, hogy esetleg változik-e a forgatókönyv Magyarország szomszédjában kitört háború miatt, a csatorna azt nyilatkozta:

"Igen változott, voltak olyan viccesnek szánt megjegyzések, amik az ukrán és orosz népről szóltak, ezeket kivágta a stáb a 3. évad részeiből és a negyedik évadban a velük kapcsolatos humort kerülik".

(via Népszava)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás