promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orosz-ukrán háború: döbbenetes videó szakította meg az adást az orosz tévékben – nem várt helyről érkezett a csapás
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Oroszország új ellenfeleket is begyűjtött.

Csütörtökön inváziós orosz egységek lépték át Ukrajna határait, így hivatalosan is elkezdődött Európában a háború Ukrajna földjén, az elmúlt pár napban folyamatosan ropogtak a fegyverek, az ukránok nagyon jól használják a közösségi oldalakat, a kommunikációs szakembereik pedig már a harcok legelején zseniálisan alakítják ki az ukrán katona hőskultuszát.

A világ pedig folyamatosan kommunikál a háborúról.

Korábban több sztár, a világ vezetői és prominens személyiségei is kifejezték támogatásukat Ukrajna irányába. De az ország nemcsak biztató üzeneteket kap, hanem váratlan segítséget is olykor.

A hackertámadásairól híres Anonymus hackercsoport például „hadat üzent” Putyinnak és Oroszországnak, így a Twitter-oldalukon már korábban egy üzenetben ki is írták, hogy támadni fogják az orosz kormányzati webhelyeket,

így a Kreml, az Állami Duma és a Védelmi Minisztérium rendszere is támadás alatt volt.

De nemcsak ezzel támadták Oroszországot, hanem egészen az orosz emberek nappalijáig nyomultak a hekkelésükkel, ugyanis – ahogy ezt a Blikk is megírta – az interneten felfedezhetők olyan videók, amelyeken az látszik, hogy az orosz tévékben váratlanul ukrán zene szól, ezek mellett pedig ukrán szimbólumok tűnnek fel.

Az Anonymus vasárnap egy olyan videót is közzé tett, amelyben arról beszélnek, hogy az orosz elnök titkai nem sokáig lehetnek már biztonságban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás