promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 komoly döntést hozott az ukrán menekültek megsegítésére
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Április 9-én, harmadik alkalommal kerül képernyőre a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaműsora, a Neked énekelek.

Mióta kitört az orosz-ukrán háború, az egész ország megmozdult, és mindenki igyekszik segíteni, támogatni az Ukrajnából menekülteket. Hírességek, segélyszervezetek, civil emberek fogtak össze, hogy mindazoknak, akiknek hátra kellett hagyniuk az otthonaikat, valamivel könnyebbé tegyék ezt a nehéz időszakot.

Az RTL Klub is folyamatosan arra buzdítja a nézőit, hogy egy hívással vagy egy SMS-sel támogassák az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, akik ugyancsak segítik az ukrán menekülteket. Most a TV2 is beszállt a segítségnyújtásba, mégpedig a 2020-ban indult kezdeményezésükön keresztül. A Neked énekelek harmadik alkalommal kerül képernyőre, és ezúttal a háború elől menekülőknek gyűjt adományokat.

„A háború kirobbanása utáni első napokban már eldöntöttük, hogy felelős médiavállalatként mi is szeretnénk kivenni a részünket a segítségnyújtásból. A Sztárban Sztár február 27-i adásában az emelt díjas telefonhívásokból befolyó összeget ajánlottuk fel a Kárpátaljáról menekülőknek, most pedig egy egész műsort szentelünk az adománygyűjtésnek. A Neked énekelek pedig a lehető legjobb platform arra, hogy segítsük azokat, akik a legjobban rászorulnak. Tavaly is bebizonyosodott, hogy a nézőink szívesen állnak jó ügyek mellé, akkor a koronavírus árváinak gyűjtöttünk több, mint százmillió forintot"

– nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás