promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: titkos szobát találtak egy IKEA-ban, ami ott fogadta őket, attól leesett az álluk - több százezren nézték már meg a videót
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Letértek kicsit a kijelölt útról, nagy felfedezés lett a vége.

Elképesztő sztori járta be a nyugati sajtót az elmúlt hetekben, amely a Magyarországon is közkedvelt butóráruházhoz, az IKEA-hoz kötődik. A nagy felfedezésnek pedig a TikTok adott egy óriási lökést, amely platformon döbbenetesen népszerűek a "titkos szoba" tegekkel felcímkézett kontentek. A videómegosztó oldalon több tízezer ilyen tartalom található már, a tavaly év egyik legnépszerűbb videós titkos felfedezése egy tükör mögötti kis világ feltárulása volt,

pedig minden csak azzal kezdődött, hogy a lakás új tulajdonosai folyamatosan azt érezték, hog egy tükör mögül valami irtózatos hideg árad be, és így a lakás is mindig lehűlt. Fogták magukat, és megnézték, hogy van-e valami mögötte. Ekkor jött a nagy felfedezés.

Most a TikTok-os titkos szobák széria új sztárja egy nagy IKEA-s felfedezés, amelyről bővebben az amerikai The Sun bulvárlap számolt be A sztori pedig az egyik londoni üzletben esett meg, amikor egy fiatal pár az áruházakban kijelölt útvonalról elkanyarodott, majd rövid időn belül egy úgynevezett Infinity Room-ban találták magukat, ahol tükrök százai voltak elhelyezve, a látvány pedig elképesztő volt.

Rengeteg hozzászólás érkezett a videójukhoz, sokan érdeklődtek, hogy más IKEA-üzletekben is elérhető-e hasonló szoba. Többen azonban azt is megjegyezték, hogy a szoba egyáltalán nem titkos, ám nem is könnyű megtalálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás