promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült a Marvel titka - Végig igazuk volt a rajongóknak?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába próbálta rejtegetni a Marvel a Doctor Strange folytatásának nagy meglepetését, a rajongók hamar kitalálták azt.

A Marvel mindig is szeretett játszadozni a közönséggel, hiszen a stúdió nem akarja lelőni az összes meglepetést az adott film bemutatója előtt, viszont mindig ad valami sejtelmes apróságot, amin csámcsoghatnak a rajongók. Ez a Doctor Strange az őrület multiverzumában legutóbbi előzetesénél is így volt, hiszen felcsendült benne egy ismerősnek tűnő, rejtélyes hang, de nem mutatták meg teljesen, hogy ki az.

Az emberek a nyomok alapján rögtön rávágták, hogy bizony Patrick Stewart, vagyis az X-Men filmek X Professzora van a Doctor Strange folytatásának előzetesében, de ahogy az ilyenkor lenni szokott, mindenki elkezdett tagadni mindent és csak rébuszokban beszélni – de most kiderült az igazság:

Patrick Stewart maga erősítette meg, hogy valóban ő látható és hallható a Doctor Strange az őrület multiverzumában előzetesében.

Ez azért hatalmas dolog, mert így végre hivatalossá vált, hogy az X-Men is csatlakozik a Disney-Marvel mozis univerzumához – erre várt a közönség, mióta a Disney bejelentette, hogy felvásárolja a Fox filmes részlegét, amihez hozzátartozott az X-Men-széria is.

Itt lehet megnézni a május 5-én érkező Doctor Strange az őrület multiverzumában előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás