promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Marvel legújabb szuperhőse - Elképesztő előzetest kapott a Moon Knight
Borítókép:  youtube.com/Marvel Entertainment (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Oscar Isaac és Ethan Hawke főszereplésével érkezik hamarosan a Marvel legújabb sorozata, a Moon Knight.

A Marvel egy ideje már nemcsak a mozikat hódítja meg a szuperhőseivel, hanem a streamingvilágot is, hiszen a WandaVízió, Loki, What if...?, A Sólyom és a Tél Katonája illetve a Sólyomszem sikerei egyértelművé tették, hogy a közönség igényli ezeket az alkotásokat. Már nem kell sokat várnunk, és megérkezik a stúdió legújabb, eddigi legérdekesebbnek érkező szériája is, amit részben Magyarországon forgattak.

A Moon Knight egy olyan exkatonáról (Oscar Isaac) szól, aki súlyos személyiségzavarral küzd, majd egyszerre lesz neki áldás és átok, mikor egy egyiptomi holdistentől különleges erőt kap – a mindössze 6 részes sorozat főgonosza pedig nem más lesz, mint a zseniális Ethan Hawke.

Az előzetes alapján kapunk egy kis misztikumot, izgalmat és kőkemény akciójeleneteket, ráadásul Moon Knight kinézete is nagyon menő lett, így könnyen lehet, hogy ő lesz a Marvel rajongók új kedvence – arról nem is beszélve, hogy Oscar Isaac korunk egyik legjobb színésze, aki biztos, hogy tökéletesen fogja alakítani ezt a felettébb érdekfeszítő karaktert.

Itt lehet megnézni a március 30-án a Disney+-ra érkező Moon Knight előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás