promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg ez lesz 2022 legjobb filmje? Sokan már most biztosak benne - Doctor Strange az Őrület Multiverzumában előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyan előzetest kapott 2022 egyik legjobban várt filmje, hogy felrobbant tőle az internet.

Akik türelmesen végigülték a Pókember: Nincs hazaút stáblistáját, belenézhettek a Marvel következő nagyszabású produkciójába, a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában-ba, ami 2022 májusában debütál a mozikban.

Az MCU 4. fázisának több darabja is felvezette a multiverzumot, úgymint a WandaVision, a Loki, és a What if...?, de az új Pókember-film volt az, amiben elszabadult a pokol Doctor Strange balul sült varázslata miatt.

Ahogy annak idején az Amerika kapitány: Az első Bosszúálló legvégén belenézhettünk a Bosszúállók-ba, úgy kaptunk egy kis ízelítő teasert a Pókember: Nincs hazaút végén is, de december 22-éig kellett várnunk arra, hogy a teljes előzetest megkapjuk. Mondani sem kell, hogy a teljes értékű trailer miatt felrobbant az internet, és sokak szerint a Doctor Strange folytatása lesz 2022 egyik, ha nem a legjobb filmje.

Ez elég merész kijelentés, hiszen még a 2021-es esztendő sem ért véget, de az alábbi előzetest látva valóban komoly esély van arra, hogy a jövő évben érkező látványfilmek közül a Doctor Strange lesz a legkiemelkedőbb. Persze ne felejtsük el, hogy 2022-ben láthatjuk a Thor: Szerelem és mennydörgés-t, és a Fekete Párduc: Wakanda légy áldott-at is, míg a sorozatok közül a Ms. Marvel-t, a Holdlovagot, és a She-Hulk-ot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás