promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Patrick Stewart X-professzora csatlakozik az MCU-hoz?
Borítókép:  Wallpaper Cave
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kevin Feige és Patrick Stewart leültek, hogy beszéljenek Charles Xavier jövőjéről.

A Fox felvásárlásával a Disney tulajdonába kerültek olyan produkciók szerzői jogai, mint az Avatar, a Fantasztikus négyes, vagy az X-men. Utóbbival kapcsolatban nemrég arról írtunk, hogy az immár Disney-filmként a mozikba kerülő Új mutánsok a Marvel Univerzum része lehet.

Hogy ez valóban így van-e, az csak április 2-án derül ki, hiszen azon a napon debütál nálunk az új X-men produkció. Arról egyelőre nincs hír, hogy az olyan közismert karakterek, mint Rozsomák, Cyclone, Bestia, Magneto, vagy éppen X-professzor mikor mutatkozhatnak be a Marvel Moziverzumban, és vajon a korábbi filmek gárdáiból viszontlátunk-e valakit az új darabokban.

A magam részéről erre nem sok esélyt látok, ezért is lepett meg a hír, hogy Kevin Feige Patrick Stewart-tal találkozott, hogy Charles Xavier karakteréről beszéljenek. Stewart, aki hat filmben is alakította X-professzort, a Digital Spy-nak nyilatkozott a meetingről.

„Pár hónapja találkoztam Kevin Feige-val, és volt egy hosszú beszélgetésünk. Felmerültek lépések és javaslatok, beleértve Charles Xavier-t is. Az a baj, ha nem csináltuk volna meg a Logant-t, akkor igen, készen állnék rá, hogy még egyszer beüljek a kerekesszékbe és Charles Xavier legyek. De a Logan mindent megváltoztatott”

Ha valaki titkon reménykedett benne, hogy Patrick Stewart újra X-professzorként bukkan fel a Marvel X-men filmjében, annak ez minden bizonnyal letaglózó hír, viszont még mindig ott van annak a lehetősége, hogy Jamey McAvoy-t láthatjuk újra a karakter bőrében.

Ahogy látszik, Feige nyitott arra, hogy a korábbi színészek vigyék tovább a franchise-t a Marvel Moziverzumban, hogy ez menniyre valósul meg, az leghamarabb is csak az Új mutánsok bemutatásakor derül ki, ahol talán felbukkanhat egy-két ismert karakter.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás