promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mégsem búcsúzik az X-Men: friss előzetest kapott az Új mutánsok
Borítókép:  Disney/Fox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney belemegy a játékba, és elvileg nem is kukáztak ki semmit az alkotásból.

A Disney-Fox egyesülés már kicsinálta az X-Men: Sötét Főnixet, ami tényleg gyenge volt, de nem érdemelte meg azt a bukást, amit kapott, és ezt a Disney marketing részlegének köszönheti. Mi történt? Gyakorlatilag letojták az egészet.

Akkor ki is mondták, hogy az X-Men franchise-zal nekik aztán semmi kedvük foglalkozni. Nem is nagyon vártunk mást a Mickey egér fülű bagázstól. Most persze stabilizálódni látszik a helyzet, mivel a Disneynek nyolc filmje van benne a top 10-ben, ami a tavalyi bevételi listát illeti.

A stúdió az Új mutánsoktól is félt, így mindenképpen babrálni akartak rajta egy kicsit. Bill Sienkiewicz, az eredeti képregény rajzolója is megnyugtatott mindenki, hogy ez nem lesz így, és az eredeti verziót fogjuk megkapni.

Az Új mutánsok első előzetese 2017-ben jött ki. Az egész előzetesnek horrorfilm szaga volt, de ezt már a készítők is beígérték anno, hogy valami egészen mást akarnak letenni az asztalra. Nos, az új trailert látva a jó hír, hogy ezt bizony megtartották.

Itt nincsenek szupergonoszok, kosztümök, csak egy szellemtanya, ahol kísérleteket végeznek a friss csapaton. Sok ismerős arcot fedezhetünk fel a filmben, mint például Maisie Williamset a Trónok harcából, Anya Taylor-Joyt a Széttörvéből, vagy Charlie Heatont a Stranger Thingsből.

Az új mutánsok 2020. április 2-án debütál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás