promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási örömhírt kaptak a Columbo-rajongók, március elsején már el is kezdődött
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennek a sorozatnak sosem lesz vége igazán, mindig lesznek újabb fejlemények, sosem látott képek, ötletek.

Az elmúlt években számtalan fejlemény érkezett a Columo-sorozatról, arról a szériáról, amely igazából már nagyon régen véget ért, de a popkulturális mindennapok megkerülhetetlen része lett még Magyarországon is. A tévében alig akad olyan nap, amikor ne nézhetnénk meg legalább egy epizódot.

A rajongók szeptemberben kaptak egy nagyobb örömhírt, amikor is megjelent egy új könyv kedvenc nyomozónkról és a sorozatról, amelyben a szerző olyan kuliasszatitkokat árult el, amelyről eddig még nem lehetett hallani, többek között azt is, hogy mi lett volna a legutolsó kalandja Peter Falknak a hadnagy szerepében.

A könyveb leírta azt a sztorit, amelyet végül sosem öntöttek filmes formába.

Korábban pedig komolyan vehető pletykák is beindultak, hogy folytatnák a szériát, a főszerepben pedig azzal a Mark Ruffalóval, aki többek között a Marvel-univerzumban alakítja Hulk karakterét, és aki nyíltan vállalva hatalmas Columbo-fan. Egy korábbi filmjéből még olyan videót is összevágtak a fanok, amelyen látszik, hogy nézne ki Ruffalo a hadnagy szerepében.

Most pedig újabb örömhír jött, hiszen a világ egyik legnagyobb Columbo-rajongói oldala, a Columbophile.com megújult, és új tartalmakkal várja a széria legnagyobb rajongóit március elsejétől. Az oldal ugyan angol nyelvű, de azoknak is tartogat rengeteg ritkán látott csodát, akik kevésbé jók angolból, hiszen van egy elég komoly képes kontentrésze is a fanpage-nek,

amely rendszeresen frissül, sokszor pedig olyan fotók jelennek meg náluk, amelyeket korábban még sehol nem is lehetett látni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás