promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabit megrázták az események, ezért könyörög a békéért - fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabit annyira lesokkolták a most zajló események, hogy imába foglalja könyörgéseit.​

Tóth Gabi, a híres magyar énekesnő nem hagyta szó nélkül a történteket. A csütörtökön hajnalban Ukrajnában kirobbanó Oroszországgal vívott háború őt is teljesen megviselte. Az előadóművész a közösségi média felületén tett közzé egy hosszú bejegyzést, amelyben imádkozik a béke érdekében. 

„Adj békét, Uram!”

- olvashattuk Gabi egy napig elérhető Instagram történetében a kérést. Most újra kifejezte együttérzését a háborús területen élő emberekkel és egy fohászt is intézett mindenkinek:

„IMA A BÉKÉÉRT. Végtelen jóságú Isten, mindenség teremtője, akinek az irgalmassága mérhetetlen, és az emberszeretete kimondhatatlan; Aki minden gonoszságunkat elvetetted és a keresztre szegezted, hogy megszentelj minket, Te bűntelen, minden szenny nélkül való! Benned bízva esdekléssel eléd borulunk, türelmes Urunk, szemünket rávetjük kimondhatatlan és mérhetetlen emberszereteted tengerére, és így kiáltunk hozzád, könnyen engesztelődő Urunk: Ments meg minket! Nem farizeus módjára zengünk neked énekeket és szent dalokat, hanem a vámos lelkületével. Nem ama gonosz rabló szavaival szólunk, hanem a jobbnak, a kedvesebbnek a szavával kiáltjuk: Emlékezzél! Múlja felül kikutathatatlan irgalmasságod gonoszságunkat, s ha netán nem lenne elégséges megtérésünk és bűnbánatunk, azért mutasd meg rajtunk is emberszereteted nagyszerűségét!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás