promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs váratlan kijelentése az orosz-ukrán háború kapcsán
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető is kommentelte az orosz-ukrán háborút.

Csütörtök hajnalban megindult az, ami már sok évtizede elképzelhetetlen volt Európában, kitört egy háború. Oroszország inváziós seregei elindultak Ukrajnába, miután Putyin videós üzenetben szólt népéhez és a világ nagyhatalmaihoz is. Azóta az orosz hadsereg elérte már az ukrán fővárost, Kijevet is, a hírek pedig rengeteg áldozatról számoltak be péntek kora reggel..

A háború kitörése után sok cég és vállalat is választ adott a kihívásra, így a Vodafone, a Telekom és a Telenor is, illetve sok híresség is megszólalt az orosz-ukrán háború kirobbanása után, Majka például egy dalszöveggel kommentálta a szomorú eseményeket.

A rádiós és televíziós műsorvezető, Sebestyén Balázs pedig a Facebook-oldalán tette közzé álláspontját, hogy szerinte, hogy érhet véget a háború intézménye. Sebestyén Balázs hozzászólásában arra utal, hogy a pénz a háború mozgatórugója.

Mint írta:

"Exit dollar. Exit now. Thats the fuel of the war machine…." De kár, hogy sokan még mindig nem értik ezt..!! Bitcoin az emberiség egyetlen reménye, hogy véget vessen ezeknek a borzasztó Fiat háborúknak. Szomorú ami történik..."

A fiat pénznemek amúgy az olyan központi bankok vagy más állami hatóságok által kibocsátott törvényes fizetőeszközöket jelentik, mint például az euró vagy a dollár. A kijelentése alá rengeteg komment érkezett, sokan osztják a véleményét, de sokan nem értenek egyet a kijelentésével.

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás