promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentést tett a magyar Vodafone az orosz-ukrán háború kirobbanása után
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyarország szomszédjában reggel óta ropognak a fegyverek.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy kora reggel Ukrajnába megindult az orosz invázió, ami sokáig elképzelhetetlen volt, az február 24-én reggel megtörtént, Európában hosszú idő után újra harcok zajlanak. A helyzet óráról-órára változik, folyamatosan jönnek a fejlemények, jelentések, beszámolók és amatőr felvételek arról, hogy mi zajlik éppen a frontvonalban.

Korábban a magyar külügyminiszter, Szijjártó Péter és Orbán Viktor is fontos bejelentést tett a kialakult helyezettel kapcsolatban, hiszen most mindenki arra figyel a világon, hogy vajon milyen végkimenetele lesz a harcoknak.

[[cikk1]] 

A cégek és vállalatok is reagálnak a kihívásra, a Vodafone Magyarország nemrégiben a közösségi oldalán posztolt egy nagy bejelentést, amellyel az ügyfeleiknek szeretnék megkönnyíteni az életét eme vészterhes időszakban, mint írják:

"Az Ukrajnában kialakult helyzetre való tekintettel szeretnénk támogatni Vodafone-os ügyfeleink hozzátartozóikkal történő kapcsolattartását, így mától visszavonásig minden Ukrajnában tartózkodó lakossági mobilos ügyfelünknek díjmentessé tesszük a roaming, SMS-, adat- és hívásforgalmát egyaránt. A díjmentes forgalmazás Magyarországra indított hívásokra és SMS-ekre, valamint az Ukrajnán belüli forgalmazásra vonatkozik. Szeretnénk segíteni azoknak is, akik itthonról hívják Ukrajnában élő szerettüket, így az itthonról ukrán nemzetközi számokra indított hívások és SMS-ek is díjmentesek lesznek."

Hogy jutott el a háborúig Oroszország és Ukrajna? Pár perc alatt azonnal képbe hozhatod magad:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás