promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ki ez a csicska gyerek?” - Kiakadtak az emberek az Elvis Presley film előzetesén
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan érkezik Elvis Presley életrajzi filmje, de sokaknak nem tetszik, hogy a főszereplő kicsit sem hasonlít a rock 'n' roll királyára.

A 2018-as, Freddie Mercury életéről szóló Bohém rapszódia gigantikus sikere után Hollywood vérszemet kapott, és szinte az összes legendás énekesről elkezdett életrajzi filmet készíteni. A Moulin Rouge! Oscar-jelölt rendezője, Baz Luhrmann kapta azt a hálás/hálátlan feladatot, hogy megcsinálja az ikonikus Elvis Presley-ről szóló alkotást, aminek a főszereplője a még viszonylag ismeretlen Austin Butler, aki mellett többek között Tom Hanks is feltűnik.

Az Elvis című film elmeséli, hogyan lett Elvis Presley-ből a rock 'n' roll királya, mik voltak rá nagy hatással, illetve a szerelmi életébe is betekintést nyerhetünk – de van egy kis bökkenő, ugyanis az előzetes alapján Austin Butler egyáltalán nem hasonlít a világsztárra, ez pedig már most nagyon feldühítette az embereket, hiszen így egyáltalán nem tudják komolyan venni ezt az alkotást.

Olyan kommentekkel lehet találkozni az interneten, mint például: „ki ez a csicska gyerek?”; vagy „tényleg nem találtak olyan színészt, aki jobban hasonlít Elvisre?” – szóval nem túl rózsás a helyzet, de könnyen lehet, hogy ez meg fog változni a film bemutatója után, hiszen annak idején Rami Malek is kemény kritikákat kapott, mikor először láthattuk Freddie Mercuryként, mégis végül mindenki imádta az alakítását.

Ettől eltekintve nagyon hangulatosra sikeredett a június 22-én érkező film rövid kedvcsinálója, hiszen remekül átadja, hogy Elvis mekkora hatással volt a közönségre, szóval van miért várni Baz Luhrmann alkotását.

Itt lehet megtekinteni az Elvis előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás