promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Bob Marley életéről szóló film, és már a rendező is megvan
Borítókép:  Bob Marley / via rockbook.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A reggae királya, Bob Marley is megkapja a maga életrajzi filmjét, amit ráadásul egy olyan rendező fog elkészíteni, aki miatt lehet, hogy jövőre Oscar-díjas lesz Will Smith.

1981-ben hunyt el Bob Marley, aki többek között a „Could You Be Loved”, „One Love” vagy például az „Is This Love” című slágereknek köszönhetően az egész világon népszerűvé tette a reggae műfajt, és végül egy igazi ikonná vált, akinek a mai napig imádják a zenéit. Most remek hírt kaptak a rajongók, ugyanis hamarosan végre megismerhetjük a híresség nem hétköznapi életét a nagyvásznon is.

Bejelentették, hogy érkezik Bob Marley életrajzi filmje, ráadásul a család támogatásával, hogy mindenki lássa, milyen ember is volt valójában az énekes. Már a rendezőt is megtalálták a várva várt projekthez Reinaldo Marcus Green személyében, akinek idén mutatják be az Oscar-várományos King Richard című alkotását, amiben Will Smith alakítja Venus és Serena Williams édesapját.

Reinaldo Marcus Green még nem túl tapasztalt, de úgy látszik, hogy a King Richard már a bemutatója előtt annyira pozitív visszhangot generált Hollywoodban, hogy emiatt rá bízták minden idők egyik legismertebb zenészének élettörténetét, szóval valamit biztosan tud. Arról még nincs hír, hogy pontosan mikor jön a film, illetve kit láthatunk majd Bob Marley szerepében – de könnyen lehet, hogy ez is akkora siker lesz, mint a Bohém rapszódia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás