promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentés: Terence Hill visszatér? Sok ezer magyar érezhet majd nagy örömöt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Terence Hill egy barátja beszélt a visszatérésről.

Terence Hill és Bud Spencer legendás párosa hétről hétre kihagyhatatlan program a magyar televíziók repertoárján, ám mindkét színész filmművészetének vannak olyan ikonikus pontjai, amelyeket csupán egyedül jegyeznek. Bud Spencer részéről a legendás Piedone-filmeket és az eredetileg 1991 és 1993 között futó Extralarge című sorozatot lehet ebbe a kategóriába sorolni, míg Terence Hill részéről a Don Matteo-széria az abszolút sorozat.

A Don Matteo gigasiker, több mint 20 éve msoron, 12 évadja jelent meg 255 résszel. Ám nemrégiben a legenda bejelentette, hogy távozik a sorozatból, enne ka hírnek pedig nagyon sokan nem örültek.

Később megmutatták azt is, hogy ki fogja átvenni Don Matteo szerepét a sorozatban, a széria alkotóinak választása a hazájában nagy népszerűségnek örvendő Raoul Bovára esett, aki majd Don Massimo-ként jelenik meg a sorozatban.

A történet szerint, amit az alkotók már megosztottak a nyilvánossággal, annyit tudni lehet, hogy Massimot maga Don Matteo szemeli majd ki, hogy töltse be azt a szerepet a városkában, mint egykor ő. Így pedig - és ez már akkor is feltűnt sokaknak - természetesen nyitva maradt egy kiskapu, hogy Terence Hill bármikor visszatérhet majd a sorozatba.

Később Terence Hill a távozása okát is megosztotta olasz lapokkal, akkor úgy nyilatkozot:

„Nem azért hagyom el a sorozatot, mert el akartam hagyni. Kértem, hogy változtassunk, forgassunk csak 4 részt évente, mint például a Montalbano esetében teszik, ne pedig 10, 12 vagy akár 16 epizódot. Attól is tartottam, hogy ha többet forgatunk, az a minőség rovására mehet. Most évente 9 hónapomat veszi el a Don Matteo, mert a készítőknek szükségük van a pénzre”

Ám most egy új cikkben a legenda egyik barátja, Nino Frassica azt nyilatkozta, hogy a búcsú valószínűleg nem végleges búcsú, és Terence Hill többször is feltűnhet majd a sorozatban. Persze részleteket nem árult el, de ez a kis nyilatkozatka is reménnyel töltheti el a szívünket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás