promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill váratlan bejelentése nagyon sok embert elszomorított - most megmutatjuk nektek, hogy ki veszi át a szerepét a Don Matteo-sorozatban
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamarosan itt a 13. évad, amelyben feltűnik egy új szereplő.

Még tavaly szeptemberben érkezett a Magyarországon is sokakat elszomorító hír, hogy a 83 éves Terence Hill 20 év után otthagyja nagysikerű sorozatát, a Don Matteot, amely elképesztő nézettséget produkál a mai napig Olaszországban, a 12. évad epizódjait rendre 7 millió ember nézte.

Terence Hillel a széria 12 évad alatt összesen 255 részt élt meg, ám nesokára érkezik a 13. évad, amelyben még feltűnik majd a színész, aki a távozását családi okokkal indokolta, egyszerűen szeretne több időt tölteni a feleségével. A Don Matteo forgatása pedig nagyon sok időbe teltek.

Terence Hill anno az Instagram-on közölte a váratlan és szomorú hírt.

Az utóbbi hetekben az olasz sajtóban rengeteg cikk jelent meg a Don Matteot illetően, hiszen márciusban kezdik majd vetíteni a 13. évadot. A debütálás miatt sok szó esik a sorozat új főhőséről, Don Massimoról is, akit Raoul Bova alakít majd. 

A sztori szerint Don Massimot maga Don Matteo választja majd ki utódjának. Az új évadban pedig kiderül majd, hogy Don Massimo mennyire tudja majd részben helyettesíteni a csodálatos Don Matteot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás