promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes átváltozás? Így néz ki most Bud Spencer legcukibb filmjének angyalarcú gyerekszereplője - íme a Seriff az égből földönkívülije
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cary Guffey hamarosan betölti az 50-et, a hetvenes évek végén az egyik legfelkapottabb gyerekszereplő volt.

Bud Spencernek van két olyan filmje is, amikor bizony nem csak a földiekkel kerül kapcsolatba, utóbb összetűzésbe is, hanem már a földönkívülieknek is kioszt jó pár pofont, ezt pedig nem egyedül teszi, hanem kedves társával, H7-25-tel.

H7-25-öt a Seriff az égből és a Seriff és az idegenek című filmekben Cary Guffey alakította, aki a filmek készítésekor 7 és 8 éves volt. Nem sokkal előtte pedig, 1977-ben szerepelt Steven Spielberg egyik csúcsprodukciójában, a Harmadik típusú találkozásokban is. De Magyarországon valószínűleg Bud Spencer mellett feltűnve emlékszünk rá a leginkább.

Cary Guffey 1977 és 1985 között színészkedett csupán, az utolsó szerepe szintén egy Magyarországon meglehetősen ismert filmben, az Észak és Dél című minisorozatban volt. Felnőttként pedig a bankszektorban helyezkedett el. Manapság pedig még simán megtalálhatjuk őt a LinkedIn-en is, legutóbbi állásánál pedig azt olvashatjuk, hogy pénzügyi tanácsadó a PNC Investments-nél.

Annak ellenére, hogy kevés filmben szerepelt, szívesen áll a kamerák elé, hoyg beszéljen a régi, daliás időkről, amikor még gyermekszínészként ténykedett a showbizniszben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás