promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a gyönyörű férfi, Antonio Banderas csúcsbombázó lánya, a 25 éves Stella Banderas - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Stella Banderas instagram-oldalán mutatja meg elképesztő képeit.

Antonio Banderast, akit Magyarországon elsősorban a Desperado, az Interjú a vámpirral és a Zorro-filmek sztárjaként ismernek, mindig is az álomgyár egyik legszebb férfijaként tartották számon, a színész 1996-ban vette feleségül Melanie Griffith-et, akitől még ebben az évben mesgzületett a lánya is, a ma 25 éves Stella Banderas. A lány pedig szüleitől elképesztően jó géneket örökölt, ma is őt tartják a Hollywood-i sztárcsemeték egyre sokasodó táborában az egyik leggyönyörűbbnek.

2021 szeptemberében a sajtóban nagyon sokszor jelen volt Stella, hiszen azzal kereste meg a bíróságot, hogy szeretne nevet változtatni. Az eredeti neve aúgy az volt, hogy Stella Del Carmen Banderas Griffith, ő pedig ezt szerette volna megváltoztatniStella Del Carmen Banderasra.

A névváltoztatási kérelem mögött amúgy nem áll semmiféle viszály az édesanyjával, csupán azt a nevet szeretné viselni a hivatalosan is, amelyet a hétköznapokban, többek között az közösségi média profiljaiban is használ.

Stella akkor az újságoknak azt is elmondta, hogy a névváltoztatási-kérelem mögött nem áll semmiféle elképezelés, hogy Hollywood-i babérokra törne, mivel a kamerát nem szereti, ám modellként már el tudná magát képzelni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás