Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Végre kiderült, hogy Justin Timberlake szándékosan tépte-e le Janet Jackson melltartóját

Végre kiderült, hogy Justin Timberlake szándékosan tépte-e le Janet Jackson melltartóját

Zene, Film & Kultúra

Végre kiderült, hogy Justin Timberlake szándékosan tépte-e le Janet Jackson melltartóját

Zene, Film & Kultúra

Promotions 22:22

Az eset az énekesnő karrierjében érzékelhető törést okozott.

A Super Bowl az NFL (amerikaifutball-bajnokság) döntőjeként nézők millióit vonzza a képernyők elé évről évre. A hirdetők gigantikus összegeket fizetnek a reklámokért, az énekeseknek pedig rangot jelent, ha felléphetnek a nagyszabású rendezvényen.

Boldog volt a lehetőség miatt Janet Jackson és Justin Timberlake is, akik 2004-ben közös produkciót mutattak be. Miután a színpadon incselkedtek és enyelegtek, a férfi a szám végén egyetlen határozott mozdulattal letépte a ruhát az énekesnő jobb melléről.

A kamera aztán váltott, de annyit még láthattunk, hogy Janet gyorsan eltakarja magát, miközben Timberlake buta arccal bámulja a cickóját. 18 évvel a történtek után a nyilvánosan leégetett hölgy most tiszta vizet öntött a pohárba.

Sokan úgy gondolták, hogy tudatos hackelésről volt szó, bár ezt akkor a felek tagadták. Egy friss dokumentumfilmben az 55 éves Janet pedig ezt nyilatkozta az esetről:

„Az igazat megvallva, kicsit felfújták a történteket. Pedig tényleg véletlen volt, amelynek nem lett volna szabad bekövetkeznie. Mindezzel együtt be kellene végre fejezni a bűnbakkeresést. Justin és én azóta is jó barátok vagyunk, és mindig is azok leszünk.”

A pucérkodás akkor óriási szenzációt és felháborodást keltett, valószínűleg ma már hamarabb túllépnének rajta az emberek. Timberlake karrierjének egyáltalán nem ártott a dolog, Janet Jackson azonban a Super Bowl utáni hónapban adta ki a Damita Jo című albumát, amellyel 1984 óta először fordult vele elő, hogy nem lett listavezető az Egyesült Államokban.

Borítókép: Profimedia