promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen meztelenre vetkőzött A bébiszitter-filmek brutálszexi főszereplője, mindent megmutatott - fotó (18+)
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Samara Weaving szokatlanul kitárulkozós képpel állt rajongói elé.

A 29 éves színésznő és modell karrierjét még Ausztráliában kezdte modellként, majd szépen lassan vállt belőle sikeres színésznő. Az első szerepét az Out of The Blue sorozatban kapta, azóta szerepelt például a nagysikerű Három óriásplakát Ebing határában című Oscar-díjas alkotásban, az Aki bújt vagy éppen A talpig fegyverben című filmekben is.

Később pedig ő játszotta a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetekben Shana O'Harát is.

A legismertebb szerepe azonban egy korábban zajos sikert arató tini horrorfilmben, A bébiszitterben volt, amelyben ő játszotta a kevésbé gonosz, de annál szexibb Bee-t, a bébiszittert, aki közben maga volt a megtestesült gonosz is. A bébiszitterből nemrégiben jelent meg a második rész is a Netflixen, amely már kevésbé aratott nagy sikert az első részhez képest. Samara Weavinget is alig láthatjuk benne sajnos.

[[cikk1]] 

Samara Weaving most egy elképesztően szexi fotóval jelentkezett az Instagram-oldalán, a színésznő meztelenre vetkőzött a hóesésben. Sok hozzászóló megjegyzi a kép alatti kommentszekcióban, hogy köszönik a képet, amelytől az Instagram most egy jóbb hely lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás