promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különleges emléket készülnek állítani Kóbor Jánosnak Magyarországon – az Omega menedzsere elmondta mi lesz az
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Omega zenekar idén lenne 60 éves. A nagy visszatérés elmarad, de még lesznek különleges dolgok.

Fájdalmas veszteség érte Magyarországot december elején, mivel elhunyt Kóbor János. A temetésen csak a szűk család vehetett részt, azonban a budapesti Szent István-bazilikában tartottak egy szentmisét a legendás énekes emlékére.

„Kedves Mecky! Milliók bálványa vagy és az is maradsz mindenki szívében. A halhatatlanságot már régen elérték az Omega dalai és zenészei”

- emlékezett meg anno az Omega a közösségi oldalukon.

Trunkos Andrásnak még sok terve van, amiket igyekszik meg is valósítani. Sláger FM-en adott interjújából kiderült, hogy három szobrot is tervez állítani Kóbor Jánosnak.

„Az Omega egy megismételhetetlen szuperjelenség volt, amelynek Kóbor János halála véget vetett. Már csak egyet tehetünk, hogy méltó módon emlékezünk minderre”

- idézte az Origo a menedzsert.

Az már biztos, hogy lesz egy-egy szobor Bátaszéken és Balatonaligán, ahol Kóbor sok időt töltött, de mindenképpen szeretnék, hogy ha a fővárosban is lenne egy, de ennek a kivitelezése még egy hosszabb folyamat lesz.

Trunkos egy kiállítást is össze szeretne hozni még ebben az évben, ami az Omega történetét mutatná be. Azt tervezik, hogy ennek a megnyitója május 17-én lenne, vagyis Kóbor János születésnapján.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás