promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyári Dia mellei kikívánkoznak a fehérneműből – talán az új tévésorozatában is megcsodálhatjuk majd őket
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Indul a Hotel Margaret című krimi-vígjáték az RTL Klubon.

Vadonatúj napi sorozat indul az RTL Klubon Hotel Margaret címmel január 31-től. A Tihanyban játszódó krimi akció és vígjátéki elemeket is tartalmaz, vagyis a nem várt fordulatokat jó sok humorral fűszerezik meg.

A sorozatot a Drága örökösök és a Keresztanyu showrunnere, Hámori Barbara jegyzi, ami garancia a minőségre és a könnyed szórakozásra. A főszereplőgárda tagja a Barátok köztből jól ismert Nyári Dia, aki Bettyt, vagyis az influenszer Kovács Bernadettet alakítja.

A 28 éves szépség az Instagram-oldalán persze maga is promótálja az új sorozatot, és ha már odatévedünk, érdemes alaposabban szétnézni a színésznő fotói között. Dia bombaformában van, tökéletes testét pedig szívesen mutatja meg legfrissebb beszerzésű fehérneműiben is.

„Amikor tiniként kacérkodtam a kifutó világával, elég hamar a tudomásomra adták az ügynökségek, hogy itthon még csak-csak elkifutózgathatok, de Milánót azért jobb, ha elfelejtem… legalábbis, ha nem leszek -15 kilóval kevesebb”

– idézte fel az egygyermekes anyuka. Szerencsére ma már nincs gondja az önbizalmával, amit pár évvel ezelőtt egy plasztikai műtét révén is sikerült növelnie. Akkor a szülés és az inzulinrezisztenciája miatti életmódváltás okozta problémái vezettek oda, hogy hosszabb hezitálás után kés alá feküdt, és megcsináltatta a melleit.

A végeredmény tükrében nyugodtan állíthatjuk, hogy megérte az áldozat. Dián a pezsgőszín, fekete és vörös fehérneműk egyaránt jól állnak, sőt nemrég felpróbált egy türkizzöld darabot is, és maga is meglepődött az összhatáson:

„Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer rábökök erre a színre, most pedig a kedvencem lett, néha érdemes kísérletezni”

– posztolta elégedetten. Ki tudja, az egyik szett talán a képernyőn is hamarosan feltűnik a Hotel Margaret valamelyik pikáns jelenetében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás