promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási hibát vétett Meghan Markle és Harry herceg, de most már nem menekülhetnek
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pár feje felett elkezdtek összecsapni a hullámok.

Meghan Markle és Harry herceg az elmúlt években elképesztő kis médiafókuszt csinált a dolgaik köré, így pedig a már eddig is érdekelt témák, kaptak még egy óriási svungot. Meghan és Harry a Netflix-szel és a Spotify-jal is szerződéseket kötött, hogy tartalmat fognak előállítani ezekre a platformokra.

A Spotify-ra például egy nagy podcast-sorozat készült volna, amelyben a hercegi pár kibeszélte volna a világ dolgait, 2021-ben már hallgathattuk volna őket, ám nem jöttek az adások, sőt, csak egyetlen készült el, és az is már nagyon régen, 2020 karácsonyán.

A The Sun most megírta, hogy így a pár szerződésszegésben van, a Spotify pedig megelégelte a várakozást, és döntöttek, hogy felvesznek egy profi csapatot Meghan és Harry mellé, akik a pár segítségére tudnak majd lenni a tartalomgyártásban. Harry és Meghan így már nem tud "menekülni" a feladat elől, a Spotify ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy mindenáron be fogja hajtani rajtuk a szerződsében foglaltakat.

Ez egy 18 millió fontos deal amúgy, a Spotify pedig valami forradalmi műsorra vágyik, ugyanis olyan csapatot szeretnének a hercegi pár mellé, amely képes valami nagyon kreatívat alkotni.

Még több érdekesség érdekel a brit királyi családdal és II. Erzsébettel kapcsolatban?

(via Noizz)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás