promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emma Thompson 62 évesen mutatja meg meztelen testét az új filmjében
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Első alkalommal forgatott teljesen meztelenül, most elmondta, miként is élte meg.

Legújabb filmjének, a Good Luck to You, Leo Grande forgatásán kellett minden ruhájától megszabadulnia a 62 éves színésznőnek. Először csinált ilyet, és bár komolyan veszi a munkáját, ezért bevállalta, de nem volt egyszerű helyzetben.

Daryl McCormack kollégájával forgattak, de hogy jobban érezzék magukat a rendező, Sophie Hyde is levetkőzött.

"Sophie, Daryl és én teljesen meztelenül próbáltunk, és a testünkről beszéltünk, a testünkkel való kapcsolatunkról, lerajzoltuk őket, megbeszéltük azokat a dolgokat, amiket nehezen fogadunk el, amiket szeretünk, leírtuk egymás testét"

– osztotta meg Emma Thompson.

A szex-pozitív brit dramedyben Thompson Nancy Stokest, egy özvegy tanárnőt alakít, aki egy férfi kísérőt (McCormack) bérel fel randevúzásra, abban a reményben, hogy először tapasztalhatja meg vele az orgazmust.

"Nagyon nehéz 62 évesen meztelennek lenni"

– tette hozzá a színésznő, aki a filmipar nőkre mért nyomásáról is beszélt, amin szerinte semmi se változtattak a nőjogi mozgalmak.

"Semmi sem változott a nőkkel szemben támasztott szörnyű elvárásokból a való világban, de a színészet terén sem. Az, hogy vékonynak kell lenni, még mindig ugyanaz, és bizonyos szempontból azt gondolom, hogy most még rosszabb"

– mondta Thompson.

A filmet a Sundance Filmfesztiválon mutatják be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás