promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izgalmas hír jött az új Batman filmről - Erre jobb, ha mindenki felkészül
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy jobban tesszük, ha nagy popcornt és üdítőt kérünk a hamarosan érkező új Batman filmhez.

A képregényfilmek és a szuperhősök rajongói már nagyon várják a zseniális Matt Reeves (A majmok bolygója: Háború, Cloverfield) által rendezett Batmant, amiben az Alkonyat-széria sztárja, Robert Pattinson alakítja az ikonikus és közkedvelt figurát. Az eddigi információk alapján egy kőkemény, sötét, izgalmas alkotás vár ránk, ami állítólag nem lesz éppenséggel egy rövid film.

Kiderült, hogy a jelen állás szerint március 3-án érkező Batman játékideje 175 perc, azaz 5 perc híján 3 óra, ezzel pedig hivatalosan is ez lesz a denevérember leghosszabb mozis kalandja – szóval érdemes lesz nagyobb menüt kérni, és közvetlenül a vetítés előtt megejteni egy gyors utat a toalettre, ha nem akarunk a finálé alatt feszengeni.

A Batmanben Robert Pattinson mellett többek között Colin Farrell, Zoë Kravitz, Andy Serkis, John Turturro, Paul Dano, Peter Sarsgaard és Jeffrey Wright is feltűnnek, és állítólag minden eddiginél dühösebb lesz benne a sötét lovag.

Minden jel arra utal, hogy Matt Reeves tényleg hoz nekünk egy epikus alkotást, ami szinte biztos, hogy le fogja nyűgözni a Batman rajongókat, hiszen már az előzetes alapján is elképesztőnek tűnik ez a legújabb adaptáció:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás