promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan infók derültek ki az új Batmanről, hogy a rajongók egyből örömkönnyeket fognak hullajtani
Borítókép:  Batman szerepében Robert Pattinson / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A The Batman hivatalos szinopszisa alapján megkapjuk az eddigi legkeményebb Batmant, aki nagyon nehezen tudja legyűrni a saját haragját.

Már csak pár hónap, és mozikba kerül a Matt Reeves (A majmok bolygója: Háború) által rendezett The Batman című film, amiben az Alkonyat-széria sztárja, Robert Pattinson alakítja a denevérembert. Rengetegen várják már, hogy milyen lesz a DC ikonikus szuperhősének legújabb változata, az alkotás hivatalos szinopszisa pedig csak tovább fokozza az izgalmakat, ugyanis igazán vérpezsdítő dolgok vannak benne.

„A The Batman egy izgalmas, akciódús thriller, ami Batmant a fiatal éveiben ábrázolja, amikor próbálja egyensúlyban tartani a dühét és az igazságosságot, miközben egy felkavaró rejtély után nyomoz, ami egész Gothamet terrorban tartja. Robert Pattinson nyers, intenzív alakítást nyújt egy olyan Batmanként, aki egy kiábrándult, kétségbeesett igazságosztó, akiből előbújuk a felismerés, hogy az őt felemésztő harag pont olyanná teszi őt, mint a könyörtelen sorozatgyilkost, akire vadászik”

olvasható a hivatalos leírásban.

Ezek alapján Robert Pattinson lesz minden idők legdühösebb, legfeszültebb Batmanje, aki leginkább saját magával küzd majd, szóval felkészülhetünk az eddigi legsötétebb adaptációra – ezzel pedig sok rajongó legféltettebb álma teljesül.

A The Batmanban Robert Pattinson mellett még olyan színészek tűnnek fel, mint például Colin Farrell, Andy Serkis, Paul Dano, Zoe Kravitz, Jeffrey Wright, Peter Sarsgaard vagy John Turturro – ráadásul állítólag Rébusz, Pingvin, illetve Macskanő is tiszteletüket teszik majd.

Itt lehet megnézni a 2022. március 4-én érkező The Batman előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás