promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító képet rakott ki az Omega - Ez egy igazán szép emlék, amit érdemes feleleveníteni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Omega megosztott egy megható fotót, ami 17 évvel ezelőtt készült - akkor még csak nem is sejtették, hogy milyen tragédiákat rejt a jövő.

Rettenetes volt az utóbbi időszak az Omega számára, hiszen az egész ország azon izgult, hogy Kóbor János legyőzze a koronavírust, de sajnos december 6-án elhunyt, és ezzel örökre megpecsételődött a zenekar sorsa. Még most is rengetegen gyászolják a legendás énekest, aki évtizedeken keresztül elképesztő hatással volt a magyar zenei életre. Társa és barátja, Elefánt már nélküle harcol az igazukért, miután engedély nélkül használták fel az egyik dalukat:

Az Omega rajongói hűségesen kitartanak a tragédiáktól széthullott együttes mellett, hiszen van, akinek egyenesen megváltoztatta az életét a banda zenéje, az elmúlt hetek, hónapok pedig kifejezetten összekovácsoltak mindenkit – éppen ezért esett olyan jól sokaknak az Omega legutóbbi posztja, ami egyeseknek könnyeket csalt a szemébe.

„Prágai emlékek, fergeteges visszatérés 2005-ben”

– olvasható az Omega közösségi oldalán egy megható fotó mellett, amin még mosolyogva láthatjuk a csapat tagjait.

Ez a 17 éve készült kép előhozta az emberekből a nosztalgiát, ugyanis számtalan komment érkezett, amikben visszaemlékeznek a zenekar kedvelői a felejthetetlen koncertekre, és hogy milyen fontos is nekik az Omega.

Itt lehet megtekinteni az Omega nosztalgikus fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás