promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Bea meglepő módon nyilatkozott Rubint Rékáról - még a könnye is kicsordult
Borítókép:  YouTube.com/tatárcsilla (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Bea könnyes szemekkel mesélt Rubint Rékához való hozzáállásáról, amire sokan nem gondoltunk volna.

Gáspár Beát nem gyakran emlegetik egy lapon Rubint Rékával - talán nem is csoda, hiszen első benyomásra sok különbség van a két nő között. Azonban most pont az ellenkezője derült ki: 

Gáspár Bea példaképének tekinti Rubint Rékát. 

Ez derült ki a Story Magazinnak adott interjújából.

Bea azt is elárulta, hogy Rubint Réka volt az a személy életében, akinek köszönhetően erőt tudott meríteni a nehéz időszakokban is. 

„Engem rendkívül inspirál Réka céltudatossága és kitartása, már csak azért is, mert az utóbbi rám egyáltalán nem jellemző. Általában az első akadálytól megrettenek, és fél év múlva feladom, amibe belekezdtem, a főzés viszont más”

- osztotta meg gondolatait könnyes szemmel Gáspár Bea, aki anno még egy lemezt is kapott Rékától.

Rubint Réka energiáit a mai napig nagyra becsüli Bea, de még egy ennél meglepőbb dolgot is megosztott magáról:

„Persze, tátott szájjal nézem, hallgatom, de szerintem ő egy ufó. Ember legyen a talpán, aki mindezt utána tudja csinálni. Nekem a példaképem, annak idején miatta álltam fel a padlóról. Amikor a NAV-os ügyünk után ott álltunk harmincezer forinttal a zsebünkben, a kutya nem szólt hozzánk, az összes »barát« eltűnt mellőlünk, én meg csak pörgettem Réka Instagram-oldalát, és irigykedve néztem, hogy milyen jó neki, mennyi mindent csinál és milyen ügyes. Imádja a munkáját, és ez tök jó lehet, én is ilyen sikeres életet akarok. Akkor határoztam el, hogy nem tétlenkedem, csinálom. Így kezdtem a Bea konyháját Facebookon.”

Réka nem hitt a füleinek, egyszerűen szóhoz nem jutott Bea szavaitól. Soha nem gondolta volna, hogy ilyen nagy hatást gyakorolt rá. Ki gondolta volna?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás