promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tetszett a világ legbetegebb sorozata, a Squid Game? Ha igen, akkor van egy fantasztikus hírünk!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek azok, akik imádták a Netflix Nyerd meg az életed, vagyis Squid Game című beteg sorozatát.

Szeptember 17-én került bemutatásra a Netflixen a Squid Game (azaz, ahogy a hazai nézők ismerhetik: Nyerd meg az életed) című sorozat, amiben egy kegyetlen játék keretein belül küzdenek az emberek azért, hogy elvihessék a hatalmas főnyereményt, és örökre megváltozzon az életük. Az alkotás gigantikus sikert aratott, és az egész világot letaglózta – nem csoda, hogy jön a második évad, de ennél van egy sokkal jobb hírünk is.

A Squid Game készítője, Hwang Dong-hyuk elárulta, hogy a Netflix nem csupán a sorozat második, hanem harmadik szezonját is berendelte – ami azt jelenti, hogy jó eséllyel tovább folytatódik a Lee Jung-jae által alakított Seong Gi-hun hátborzongató kalandja, és a jövőben talán többet is megtudunk a halálos játék szervezőiről.

Az év egyik legnagyobb dobása volt a Squid Game, hiszen alig lehetett olyan embert találni, aki ne nézte volna végig, vagy legalább ne hallott volna már róla, szóval igazán nagy kulturális hatással bírt ez az erőszakos, szórakoztató, tanulságos, elgondolkodtató mestermű – attól függetlenül, hogy rengetegen kiakadtak a benne látható embertelenségeken.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás