promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gumiarcú ikertornyok? Mr. Bean ritkán látható fia tiszta papája - fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rowan Atkinson fia nagyon hasonlít édesapjára.

Rowan Atkinsont valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, 15 millió magyar ismeri Mr. Bean nevét a tévéből, ő az angol humor egyik ikonja, egy olyan furcsa humor reprezentánsa, amely sok társasági összejövetelen megosztó lehet. 

A színész 1990 és 1995 között játszotta el a gumiarcú kisember szerepét, a sorozat pedig azóta is gőzerővel pörög világszerte. Rowan Atkinson kapcsán a magánéletéről és a családjáról nem sok hírt lehet olvasni a mindennapokban, drága hóbortjára, az autógyűjtési mániára, illetve pár évvel ezelőtt bekövetkezett válására viszont óriási médiafókusz jutott.

Később a lánya azzal került a hírek középpontjába, hogy a válás miatt anyja nevét vette fel, Lily Atkinsont így pár éve Lily Sastry néven találhatjuk meg őt.

De Lily mellett van a gumiarcú mágusnak még egy gyermeke, Benjamin Atkinson, akiről még kevésbé lehet hallani. A most 28 éves fiú katonai akadémiára járt, jelenleg is a brit hadseregben szolgál. Édesanyja Sunetra Sastry, aki félig angol, félig pedig indiai származású.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás