promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlen? Így néz ki most a gumiarcú humorkirály, Mr. Bean, azaz Rowan Atkinson - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon értelmezhető fogalmi keret Mr. Bean-re, hogy felismerhetetlen?

Rowan Atkinson, az angol gumiarcú ember, akit az egész világ ismer, és bár vannak olyanok, akik az angol humor effajta irányait nem igazán díjazzák, szinte biztos, hogy életükben egyszer ők is hallottak már a legendás Mr. Bean-ről, vagy éppen Johny Englishről, aki bármilyen kalamajkába is lavírozza magát, valamilyen módon mindig kimászik belőle.

A Mr. Bean sorozat részei amúgy 1990 és 1995 között készültek el, szinte hihetetlen, hogy csak 5 évad készült belőle, mivel a tévévetítések alapján úgy tűnik, mintha legalább 20 évad simán lenne belőle.

A színész másik legismertebb sorozata, a Fekete vipera, amely viszont megelőzi a Mr. Bean-szériát, hiszen a feketekomédia epizódjait 1983 ás 1989 között sugározták a tévében eredetileg.

A magánélete több fordulatot is vett az elmúlt években.

Rowan Atkinson Sunetra Sastryt 1990-ben vette feleségül, majd 2015-ben váltak el. Rowan Atkinson pedig nem sokra rá már össze is költözött fiatal barátnőjével, az 1987-ben született Louise Ford színésznővel. Rowan lányát nagyon megviselte a válás, apjával is nagyon emgromlott a kapcsolata, így anyja nevét vette fel később.

A színész utóbbi években kevésbé volt reflektorfényben, korábban még egy álhíroldal azzal is előállt, hogy a legenda elhunyt, később az álhíreket közzé tevő Twitter-fiókot törölték. Rowan Atkinson idén januárban adott egy hosszabb interjút, amelyben megemlítette,

hogy Mr. Bean már nem fog visszatérni a képernyőre.

Ám nemsokára jön egy minisorozata a Netflixen, amely a Man vs Bee nevet kapta, és egy férfiről fog szólni, aki háborúban áll a méhekkel. A kérdés természetesen az, hogy ki fog győzni? A forgatásról készült lesifotó is:

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás