promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félelmetes hasonlóság: Angelina Jolie ritkán látott testvére elképesztően hasonlít Angelina Joliera - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 48 éves sztár le sem tegadhatná, hogy ki a testvére.

Angelina Jolie-nak, aki Magyarországon elsősorban a Tomb Raider-filmekből ismert, illetve arról, hogy sokáig Brad Pitt-tel élt házasságban, és ők voltak Hollywood ügyeletes álompárja. A szenvedélyes kapcsolat azonban pár évvel ezelőtt véget ért.

Korábban pedig több pletyka is született arról, hogy a házasság részben Angelina Jolie testvére, James Haven miatt ment tönkre. Évekkel ezelőtt rengeteg olyan pletyka terjedt a neten, nevük elhallgatását kérő informátoroktól, miszerint Angelina bátyja annyira közel élt a párhoz, hogy Brad-nak úgy tűnt, át akarja venni a helyét.

James Haven Voight Jon Voight és Marcheline Bertrand fia, Angelina Jolie bátyja, aki 1973-ban született. Színész és producer, ám nem szerepelt A-kategóriás filmekben, csupán kisebb produkciókban. Angelina és bátyja tényleg nagyon közel állnak egymáshoz, a híres válás után James rengeteg feladatot átvállalt a gyereknevelésből is. Korábban pedig olyan kép is készült a testvérekről egy Oscar-díj átadón, hogy csókot váltanak.

Azóta is ez a jelenet szolgáltatja az alapját a megannyi pletykának, ami arról szól, hogy a két testvér között jóval több van, mint testvéri kapcsolat.

James és Angelina vonásai amúgy elképesztően hasonlítanak egymásra:

[[cikk2]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás