Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagy visszatérésre készül a Sziget: 40 fellépőt jelentett be a fesztivál

Nagy visszatérésre készül a Sziget: 40 fellépőt jelentett be a fesztivál

Zene, Film & Kultúra

Nagy visszatérésre készül a Sziget: 40 fellépőt jelentett be a fesztivál

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 10:40

Jön az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, valamit a Bastille is.

A legtöbb fesztivál már biztos abban, hogy nyáron rendeződik a koronavírus-járvány, és szabadon lehet bulizni mindenhol. A Campus Fesztivál már tegnap olyan húzóneveket jelentett be, mint Tiesto, vagy Aurora.

Persze mindenki tudja, hogy a Szigettel külföldi húzónevekben nem lehet felvenni a versenyt.

Nagyszínpad headliner sorába landolnak a legfrissebb hanganyagukat bemutató világsztárok, így augusztus 10-én Dua Lipa, 11-én a Kings Of Leon és 15-én az Arctic Monkeys. A koraesti sávokban ott lesznek a nem kevésbé nagy nevek, mint a 2020-ban kétszeres Brit Awards-díjas Lewis Capaldi, a francia sanzon világát elektro, hip-hop és a világzene elemeivel keverő belga Stromae és a hírek szerint februárban új albummal kecsegtető Bastille.

A további fellépők: Alan Walker, Caribou, Woodkid, FKJ, Jungle, Jon Hopkins, Sigrid, slowthai, Ronnie Flex & The Fam, Rilès, Princess Nokia, Yung Lean, Little Simz, Beabadoobee, Clutch, Fontaines D.C., Yves Tumor and Its band, Inhaler, Badbadnotgood, Sevdaliza, Honey Dijon, Bob Moses, Floating Points, NGHTMRE, Alice Merton, Lola Marsh, Jade Bird, Viagra Boys, Iceage, Black Honey, Giant Rooks, Tokimonsta, Apashe, TSHA, John Talabot és Taahliah.

A húzónevek közül Dua Lipa és a Kings Of Leon a 2020-as Szigeten is koncerteztek volna. Meglátjuk, hogy a fesztivál kikkel tud újra leszerződni 2022-re.

Borítókép: Profimedia