promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bombasztikus meglepetéssel készül Freddie Mercury halálának 30-ik évfordulóján az egyik tévécsatorna
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A november 24-e egy szomorú nap a Queen zenekar történetében, de a Spektrum igyekszik mindenki hangulatát feldobni.

Freddie Mercury nevét szinte az egész világ ismeri. A hétvégén Csiszár István úgy tudta megnyerni a Sztárban sztár leszek! döntőjét, hogy gyakorlatilag tökéletesen másolta le az énekes minden mozdulatát, na meg a hangját. Ez elég is volt, hogy a zenésztársait és a közönséget végérvényesen maga mellé állítsa.

Mercury 1991. november 24-én hunyt el, szóval ebben évben lesz az énekes halálának 30. évfordulója. Ebből az alkalomból a Spektrum szerdán műsorra tűzi a Queen 1986-os budapesti koncertfilmjét – számolt be róla a Media1.

A 26 fellépésből álló Magic-turnénak ez volt az egyetlen kelet-európai állomása. A Queen a Népstadionban 70 ezer ember előtt lépett fel. A koncert legismertebb momentuma, amikor Freddie Mercury elénekelte a közönségnek a Tavaszi szél vizet áraszt című magyar népdalt.

A koncert november 24-én 20 órakor lesz látható a Spektrum tévécsatornán, de lekérhető (on demand) tartalomként a Telekom streaming szolgáltatásában, a MoziKlubban is elérhető lesz a hagyományos tévésugárzás másnapjától, november 25-től.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás