promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kapaszkodj meg! II. Erzsébetnek van egy hollywoodi világsztár rokona, akiről eddig nem is tudott
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre biztos, hogy kevesen számítottak.

A családfakutatás a világ egyik legizgalmasabb foglalatossága, hiszen a segítségével elképesztően jó dolgokat tudhatunk meg – legyen szó a saját családunkról, vagy éppen a világ leghíresebb embereiről.

Még az is simán megeshet, hogy választ kapsz egy olyan kérdésedre, amelyet korábban fel sem tettél magadnak, vagy találsz egy olyan távoli rokont, akiről nem is gondoltad volna, hogy közötök lehet egymáshoz.

Egy családfakutatással foglalkozó sorozat hírességek rokoni szálait kezdte el vizsgálni, és elég megdöbbentő eredményre jutottak, ugyanis azt derítették ki, hogy a Nagy-Britannia trónját 1952-ben elfoglaló II. Erzsébet, illetve legendásan sok jó, és kevésbé jó film sztárja, a Disney-nagysikerű sorozatának, A Karib-tenger kalózainak Jack Sparrow kapitánya, azaz Johnny Depp valószínűsíthetően rokonok.

Persze nem közeliek, hanem nagyon távoli unokatestvérek lehetnek. Ám a feltételezés marad, mivel nem nagyon lehet megerősíteni azt, ugyanis egy 600 évvel ezelőtti, meg nem erősített frigy áll a kapcsolat hátterében.

Még több érdekesség érdekel a királyi családról?

(via MAFAB)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás