promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baj van? Előkerült egy új fotó II. Erzsébetről, fura dolgot szúrtak ki az emberek
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy fotó, amelynek hatalmas utóélete lett.

Rengeteg hozzászólás után a német Bild közölt egy hosszabb cikket őfelsége lila kezével kapcsolatban. Ugyanis hétfőn II. Erzsébet újra munkába állt, és erről a Buckingham-palota kommunikációs osztálya képeket is megosztott a médiával.

II. Erzsébet Nicholas Carter tábornokkal, a brit fegyveres erők parancsnokával találkozott először nyilvánosan, miután hátfájdalmakra hivatkozva korábban lemondta az emlékezés napján történő megjelenést is.

Az újság szerint érdemes megnézni Carter tábornok kezeit is, amelyek ugyancsak lilák, ez jelezheti azt is, hogy a kamera színbeállításaival volt valami probléma, de keringési zavarok jelenléte sem zárható ki, ez az idősebbeknél egyáltalán nem ritka.

Korábban is volt már többször szó a médiában II. Erzsébet lila kezéről, legutóbb 2019-ben, akkor Dr. Bertel Berendes azt nyilatkozta a Bild-nek, hogy ezt vérhigító gyógyszerek is okozhatják.

De akár kisebb sérülés is állhat a jelenség hátterében, ugyanis a bőrünk egyre vékonyabb lesz, ahogy öregszünk, és elveszíti azt a zsírréteget, amely megóv az ütésektől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás