promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyásznapra készül az Omega-együttes - Kóbor János nem lehet ott köztük
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyászos képet osztott meg az Omega-együttes.

Szomorú képet osztott meg a közösségi oldalán az Omega-együttes. A zenekar tagjai november 18-án gyertyagyújtással fognak megemlékezni egykori társaikról, Benkő Lászlóról és Mihály Tamásról a Horváth-kertben.

Az együttes még életben lévő tagjai közül egyedül Kóbor János nem tud majd ott lenni velük a megemlékezésen, őt ugyanis továbbra is kórházban ápolják.

Az együttes frontemberének állapotáról még mindig nem lehet tudni semmit, a család ugyanis teljes hírzárlatot rendelt el. A család egyik ismerőse elmondta, hogy Kóbor János felesége teljesen összetört férje állapota miatt.

„Úgy tudom, talán négy vagy öt nap múlva lesznek újabb hírek róla, ha minden jól megy, talán haza is engedhetik. Csak remélni tudjuk, hogy ez valóban így lesz. Nagy terveink vannak, jövőre lesz hatvanéves az Omega, és hatalmas jubileumi bulival készülünk, amin ott kell lennie Meckynek”

- nyilatkozott korábban Molnár György 'Elefánt'.

A Blikk legfrissebb információi szerint a legendás énekest azóta át kellett szállítani egy másik egészségügyi intézménybe, de hogy mi ennek az oka, arról nem írtak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás