promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic olyat csinált Gelencsér Timivel Budapesten, hogy sokan nem hittek a szemüknek – videó
Borítókép:  Gabriela Spanic / tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gabriela Spanic Budapestre látogatott a Dancing with the Stars miatt, és arra is jutott ideje, hogy készítsen egy egészen érdekes videót Gelencsér Tímeával.

A szappanoperák koronázatlan királynője, Gabriela Spanic tavaly még versenyzőként indult a Dancing with the Stars című műsorban, de nemrég vendégzsűritagként mutatkozott be, ráadásul egykori táncpartnerét, Andrei Mangrát is „befenyítette”, hiszen előre megmondta, hogy különösen fogja figyelni az előadását Tóth Andival.

Gabriela Spanic Gelencsér Tímeával is eltöltött egy kis időt Budapesten, a fiatal műsorvezető pedig nem akármire vette rá a Paula és Paulina sztárját: együtt csináltak egy olyan fenékrázós TikTok-videót, amit már több mint 200 ezren néztek meg a platformon – szóval hatalmas siker a két híresség produkciója.

Látni lehet az egészen meglepő felvételen, hogy Gabriela Spanic benne van a mókában, Gelencsér Timi pedig úgy örül ennek, hogy szinte madarat lehetne fogatni vele – ez pedig nem meglepő, hiszen Gabriela Spanic igazi világsztár, akinek az arcát szinte mindenhol ismerik.

Itt lehet megnézni Gabriela Spanic és Gelencsér Tímea táncát:

@timella Nézzétek a Dancefloor-t a Tv2 Playen 18:00-kor, Gabyval eltöltöttünk egy napot Budapesten. Természetesen TikTokoztunk is #foryou #gabyspanic Do It To It - ACRAZE
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás